Content marketing uitbesteden?

Dat kan! Ik schrijf teksten voor je, ik bedenk én maak berichten voor social media of ik neem zelfs de hele contentmarketing uit handen.

content marketing uitbesteden

Wat tof dat jij als onder- of werknemer overtuigd bent van de toegevoegde waarde van online content! Daar word ik blij van. 

Maar word jij zelf wat minder blij van het creëren van die content? Heb je zelf geen tijd om je social media of zakelijk blog te vullen met hoge kwaliteit content? Of is het schrijven (SEO) webteksten gewoon niet jouw ding? Geen probleem, ik schrijf deze content graag voor je!

In onderstaande pakketten vind je verschillende type content die ik voor jou kan ontwikkelen. Heb je iets anders in gedachten? Neem vooral contact met mij op! 

Content Marketing schrijven

pakketten

Naar iets anders op zoek?

Heb je iets anders in je hoofd dat je graag wilt hebben? Werk je bijvoorbeeld voor een bedrijf en kun je wel wat hulp op gebied van content gebruiken? Stuur mij gerust een berichtje zodat we de opties meteen kunnen bespreken! De publicaties kunnen zowel éénmalig als op vaste basis worden geleverd.

Wil je liever zelf aan de slag met jouw contentstrategie?

content-10daagse

online training: content 10 daagse

Stop met last minute en willekeurige content maken. Met de online training ‘De content 10 daagse’  heb je binnen 10 dagen je contentstrategie en -plan klaar voor het komende jaar. Leer hoe je met een ijzersterk verhaal online zichtbaar wordt bij jouw doelgroep!