Foodfotografie & social media beheer

Op zoek naar een foodfotograaf die jouw gerechten op een krachtige manier op beeld zet? Of zoek je juist iemand die nieuwe recepten maakt en hierover schrijft? Ik doe het graag voor je!

Foodfotograaf

Zoals je misschien hier al hebt gelezen, ben ik de afgelopen jaren erg actief met foodfotografie. Op mijn Instagrampagina @yoursundaybrunch ontwikkel, bak en fotografeer ik wekelijks meerdere nieuwe én gezonde bakrecepten. Daarnaast fotografeer ik gerechten in opdracht van restaurants en cateraars, bijvoorbeeld voor Rotterdam Ahoy. Ook schrijf ik maandelijks een gastblog met een eigen recept op één van de grootste foodblogs van Nederland: Zoetrecepten.nl. 

Foodfotografie Taste of Content

Bron: Instagram @yoursundaybrunch

Foodfotografie Rotterdam
Foodfotografie Taste of Content

Foodfotografie en social media beheer

Foodfotografie restaurants

Heb je zelf een restaurant en heb je spraakmakende foto’s nodig van de gerechten? Wil je dat de mensen al bij het zien van de foto’s meteen naar jouw zaak willen rennen? Of wil je juist als cateraar een goed overzicht van jouw aanbod bieden aan jouw (potentiële) klanten?

Goede foto’s zijn dan een absolute must. Ik heb voor verschillende opdrachtgevers de foto’s van hun gerechten mogen verzorgen. 

Wil je zelf ook beschikken over krachtige foto’s van jouw aanbod? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Social media beheer

Naast het maken van foto’s van de gerechten is het ook mogelijk om het social media beheer van jouw bedrijf of merk uit handen te geven. Ben jij actief in de horeca/food branche? Dan is een een indrukwekkende uitstraling op social media essentieel. Dit is in de meeste gevallen namelijk het eerste contact met jouw bedrijf. 

Ik verzorg zowel het maken van de foto’s, het beheer van de social media kanalen en ik schrijf begeleidende teksten. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar en kun jij je 100% focussen.

Foodfotograaf Rotterdam

De gerechten van de menukaart in opdracht van Rotterdam Ahoy en recepten voor @yoursundaybrunch.

Foodblog

Naast dat ik meerdere keren per week recepten publiceer op mijn eigen kanalen, schrijf ik ook maandelijks een gastblog voor één van de grootste foodblogs van Nederland. Zoetrecepten.nl heeft maandelijks zo’n 190.000 bezoekers.

Elke maand bedenk ik een nieuw, gezond recept met als thema ‘ontbijt’. Daarnaast fotografeer ik de gerechten en schrijf ik er een blog over. Zie hier een aantal voorbeelden.

Heb jij ook een platform waar je content met betrekking tot eten, receptontwikkeling of fotografie wilt delen?  Ik sta altijd open voor samenwerkingen!

Foodfotograaf Rotterdam

Glutenvrije kokoscake gemaakt in opdracht van Zoetrecepten.nl.

Samenwerkingen

Contact

Nieuwsgierig wat ik voor jouw bedrijf of restaurant kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!